עוגות הקטיפה האדומות של השף ג'ון
אם יש לכם מלח, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, הלזניה של השף ג'ון, ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
מנפים קמח, קקאו, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפייה יחד בקערת ערבוב גדולה עד בשילוב.
מניחים חמאה וסוכר לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול מצויד מצורף whisk. לנצח חמאה וסוכר יחד עד אור ורך. לגרד את הקובץ המצורף ואת הקערה.
מוסיפים ביצים לתערובת חמאה וסוכר, אחד בכל פעם, מערבבים את הביצה הראשונה ביסודיות לפני הוספת השני. לגרד את הצדדים של קערה כמו שאתה עובד.
מקציפים חלב חמאה וחומץ למרכיבים לחים, ואחריו תמצית וניל וצבע מאכל אדום.
מערבבים עד צבע הוא אפילו.
יוצקים מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים ומעבירים בעדינות ביד עד שהבלילה חלקה. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן, ממלא אותם על 3/4 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
בואו לשבת במחבת במשך 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבת להתקרר לחלוטין על מתלה קירור לפני ציפוי. תפתחי עוגות לפני הציפוי.