קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות לבה שוקולד-אמרטו אישיות

עוגות לבה שוקולד-אמרטו אישיות
ניתן להכין את המתכון לעוגות לבה שוקולד-אמרטו בודדות תוך שעה ו-35 דקות בערך . מתאים ל-6 ומחירו 89 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זה עובד היטב כקינוח. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם ביצים, צ'יפס שוקולד מריר קקאו, שמנת להקצפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 22% . נסועוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל , עוגות לבה שוקולד ועוגות לבה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
למרכזים, בסיר, ממיסים 1/3 כוס של Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס ושמנת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשריםפרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
2
מסירים מהאש.
3
מקציפים בעדינות להתמזגות. מערבבים פנימה 1 כף מהאמרטו. מקפיאים למשך שעה אחת או עד להתייצבות. יוצרים 6 כדורים; מקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
4
לעוגה, מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט. ריסוס שישה כוסות רמקינים של 6 אונקיות או כוסות רפרפת עם תרסיס בישול נון-סטיק; לְהַפְרִישׁ. בסיר כפול, ממיסים את 2/3 הכוס שנותרה Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס וחמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
2 קופסאות (17 1/2 אונקיות) תערובת מאפינס אוכמניות (מומלץ: Krusteaz)2 קופסאות (17 1/2 אונקיות) תערובת מאפינס אוכמניות (מומלץ: Krusteaz)
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
2 טיפות מסטיק סגולות קטנות2 טיפות מסטיק סגולות קטנות
גולדן גרהאם, מרוסקגולדן גרהאם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/2 כוס קירשווסר1/2 כוס קירשווסר
5
מסירים מהאש.
6
מקציפים בעדינות להתמזגות. מערבבים פנימה את 2 כפות האמרטו הנותרות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
7
בקערה גדולה מקציפים ביצים, חלמונים וסוכר במהירות גבוהה במיקסר חשמלי במשך 5 דקות או עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה. מקפלים את תערובת השוקולד המומס והקמח לתערובת הביצים רק עד לאיחוד. מזלפים את בלילת העוגה לתוך רמקינים מוכנים. מהדקים בעדינות כדור שוקולד למרכז בלילת העוגה בכל רמקין.
מרכיבים שתצטרך
קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשהפרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשה
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1 כוס בוטנים מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים מלוחים, מחולקים
8
אופים במשך 15 דקות או עד שהעוגה יציבה למגע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס קירשווסר1/2 כוס קירשווסר
9
מניחים לרמקינים לעמוד על רשת במשך 5 דקות. הפעילו סכין קטנה וחדה סביב בתוך כל רמקין. מניחים בזה אחר זה צלחת קטנה על כל רמקין, הופכים ומסירים את הרמקין. אם רוצים, מעל כל עוגה כף קצפת ושקדים קלויים* קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות כריך שוקולד במילוי שמנת כתוש, מחולקותעוגיות כריך שוקולד במילוי שמנת כתוש, מחולקות
1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
ציוד שתשתמש בו
כפתורי ממתקיםכפתורי ממתקים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת שוקולד מותכת עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "