עוגות לבה שוקולד לוז
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגות לבה שוקולד לוז. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 673 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-33 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, קמח, ליקר אגוזי לוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם ליום האהבה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 29 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 29%. מתכונים דומים: עוגיות לבה חמאת בוטנים שוקולד לוז, עוגות לבה שוקולד ועוגות לבה שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
מרססים 8 כוסות רפרפת קטנות או תבשילי סופלה עם ספריי טפלון.
מחממים שוקולד וחמאה בקערת זכוכית גדולה על מחבת מים רותחים עד שהחמאה נמסה. מערבבים בעזרת מטרפה עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מערבבים פנימה סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה ביצים 1 בכל פעם, כדי שהביצים לא יתבשלו. מערבבים פנימה תמצית אגוזי לוז וקמח.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות רפרפת מוכנות ומרוססות ללא דבק, בערך 2/3 עד 3/4 מהדרך המלאה.
אופים 12 עד 14 דקות או עד שהדפנות יציבות אך המרכזים רכים.
הופכים עוגות על מנות קינוח ומעל כל עוגת לבה מעט ליקר אגוזי לוז וכף נוטלה.
מגישים מיד, עם כדור גלידת וניל ושבבי שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת שוקולד מותך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.