המתכון של שריל טירמיסו עוגות התינוק יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 57 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 6903 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 684 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ממתקים' סוכר, ממתקים' סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טירמיס בייבי?, המעדן של שריל החצופה!, ו גבינה בגריל של שריל עם אגס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגת השיפון: חממו את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.מרססים נייר אפייה בתרסיס בישול ללא מקל ומרפדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בקערת ערבוב נפרדת מקציפים יחד את השמן, החלמונים, 1/3 כוס המים, תמצית השקדים וגרידת הלימון. הפוך היטב באמצע הקמח, מוסיפים את התערובת הרטובה, ולאחר מכן לטאטא במהירות עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
כסף ללא נעליים
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מערבל המצויד בקובץ מצורף להקציף מקציפים במהירות בינונית עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את קרם האבנית ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים לאט את 3 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות בינונית עד שהלבנים מחזיקים פסגות יציבות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוק
7
בעזרת מרית גומי גורפים כ -1 / 3 מהלבנים על הבלילה ומקפלים פנימה בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים בעדינות את הלבנים שנותרו רק עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון בעזרת מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד שהם מוגדרים למגע, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לסירופ הקפה: בסיר מוסיפים את הקפה והסוכר המבושלים ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומניחים להתקרר.