קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות זנגביל 101

עוגיות זנגביל 101
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות זנגביל 101. מתכון זה מכין 36 מנות עם 164 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מרשת מזון דורש ג' ינג'ר טחון, סוכר קונדיטורים, קמח וציפורן טחונה. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: זנגוויל 101 (בגידה: עוגיות לקשט), זנגוויל 101, ו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקם את המתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, הפלפל האנגלי, הציפורן, המלח והפלפל דרך מסננת תיל לקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות גבוהה, מקציפים את החמאה וקיצור הירקות עד לשילוב טוב, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עד שהתערובת בהירה במרקם ובצבע, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את המולסה והביצה. בעזרת כף עץ מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח ליצירת בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים עבים ועוטפים כל דיסק בניילון. מכניסים למקרר לצינון, כ -3 שעות. (הבצק יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
כדי לרדד את העוגיות, עבדו עם דיסק אחד בכל פעם, ושמרו על הדיסק השני בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהוא מספיק חם לרדד בלי להיסדק, בערך 10 דקות. (אם הבצק צונן יותר מ -3 שעות, יתכן שהוא יצטרך עוד כמה דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
מרדדים את הבצק בעובי 1/8 אינץ', בטוחים שהבצק לא נדבק למשטח העבודה (העבירו מדי פעם מרית ארוחה ארוכה או סכין מתחת לבצק רק כדי להיות בטוחים, ואבקו את המשטח עם יותר קמח, במידת הצורך). לקבלת עוגיות רכות יותר, מרדדים מעט עבים יותר. בעזרת חותכי עוגיות חותכים את העוגיות ומעבירים לדפי עוגיות ללא מקל, מניחים את העוגיות במרחק של 1 אינץ ' זה מזה. בעדינות ללוש את שאריות יחד וליצור לתוך דיסק אחר. עוטפים ומצננים 5 דקות לפני שמרדדים שוב כדי לחתוך עוד עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
אופים, מחליפים את מיקומי העוגיות מלמעלה למטה ובחזרה לחזית באמצע האפייה, עד ששולי העוגיות מתייצבים ופריכים, 10 עד 12 דקות. מצננים על הסדינים למשך 2 דקות, ואז מעבירים למדפי עוגות תיל להתקררות מלאה. מקשטים בציפוי מלכותי. (ניתן להכין את העוגיות עד שבוע 1 קדימה, לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הפוך קדימה: הדובדבן יכול מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
הדובדבן הזה מתקשה לקווים לבנים מבריקים, ומשמש לקישוטי צנרת על אנשי זנגוויל או עוגיות אחרות. הדובדבן המלכותי המסורתי משתמש בחלבוני ביצה גולמיים, אבל אני מעדיף אבקה לבנה יבשה, הזמינה ברוב הסופרמרקטים, כדי למנוע כל חשש מחלבוני ביצה לא מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
בעת שימוש בשקית מאפה, תרגל את כישורי הקישוט שלך לפני שאתה מקרח את העוגיות. פשוט בצע כמה ריצות ניסיון כדי לקבל את תחושת הדובדבן והשקית, תוך צנרת הציפוי על נייר אלומיניום או נייר שעווה. אם אתה עובד במהירות, אתה יכול להשתמש במרית מתכת כדי לגרד את ציפוי הבדיקה בחזרה לאצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
אבקה לבנה ביצה יבשה זמינה גם בהזמנת דואר מ
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
קטלוג בייקר, 1-800-827-683
16
אבקת מרנג, שהיא חלבוני ביצה מיובשים עם סוכר שכבר הוסיף, הופכת גם היא לציפוי מלכותי מעולה; פשוט עקוב אחר ההוראות שעל האריזה. עם זאת, חלבוני הביצה המיובשים הלא ממותקים הם מגוונים יותר, מכיוון שניתן להשתמש בהם גם במנות מלוחות. אבקת מרנג זמינה מהרפתקאות בבישול (1-800-305-111
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
17
ואת
18
קטלוג בייקר.
19
בקערה בינונית, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות נמוכה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת חלבון הביצה והמים עד לאיחוד. הגדל את המהירות לגבוהה והכה, מגרד את דפנות הקערה לעתים קרובות, עד שהוא נוקשה מאוד, מבריק ועבה מספיק לצינור; 3 עד 5 דקות. (הדובדבן יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.)
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
כדי לצנרת קישוטי קו, השתמש בשקית מאפה המצוידת בצינור עם קצה כתיבה קטן ברוחב של כ-1/8 אינץ', כגון אטקו מס ' 7; ייתכן שיהיה קשה מדי לסחוט את הציפוי מקצות קטנים יותר. במידת הצורך, דק את הדובדבן במעט מים חמים. כדי למלא את שקית מאפה, להתאים אותו עם הצינור. קפלו את החלק העליון של התיק לאחור ליצירת שרוול והחזיקו אותו ביד אחת. (או, הניחו את השקית בכוס גבוהה וקפלו את החלק העליון לאחור ליצירת שרוול.) באמצעות ספאטולה גומי, לגרוף את הדובדבן לתוך השקית. לפתוח את השרוול ולסובב את החלק העליון של התיק סגור. לסחוט את הדובדבן למטה כדי למלא את הצינור. התאמן תמיד תחילה על דף נייר שעווה או נייר אלומיניום כדי לבדוק את זרימת ועקביות הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
21
ציפוי מלכותי מסורתי: החליפו 3 חלבוני ביצה גדולים באבקה ובמים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות זנגוויל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.