קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות פקאן בורבון שוקולד

עוגיות פקאן בורבון שוקולד
מתכון שוקולד בורבון פקאן עוגות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 747 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, אגוזי פקאן, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה, עוגות שוקולד עם בורבון ופקאן, ו עוגיות פקאן בורבון שוקולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
שלב בקערה גדולה את הקמח, הסוכר המגורר, הקקאו, הסודה לשתיה, אבקת האפייה, החלב, הקפה, השמן הצמחי, הווניל והביצה. מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן צמחישמן צמחי
ונילוניל
קפהקפה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
אופים עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
להרכבה: תקע חור לכל קאפקייק עם ידית כף עץ. ממלאים את הקאפקייקס בכ -1 כפית גנאש בורבון שוקולד. כפור בנדיבות את החלק העליון של כל קאפקייק עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קאפקייקסקאפקייקס
ציפויציפוי
בורבוןבורבון
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
מניחים 2 חתיכות עוגיית פרלין פקאן בחלק העליון של כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
פרליניםפרלינים
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
6
מקציפים את החמאה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מוסיפים את אבקת הסוכר 1 כוס בכל פעם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
8
מערבבים פנימה את הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
9
מוסיפים את החלב והווניל ומקציפים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
10
הכניסו את הציפוי לשקית מאפה וחתכו 1/2 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
11
מניחים את השוקולד צ ' יפס למחצה בקערת זכוכית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מוסיפים את הקצפת הכבדה, מכניסים למיקרוגל וממיסים במרווחים של 30 שניות עד להמסה מלאה. בעזרת מקצף יד, מקציפים את השוקולד המומס והשמנת עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
13
מוסיפים את הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
14
שים את הגנאש בשקית מאפה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
15
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מניחים את השמנת הכבדה, הסוכר המגורר והחמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת כבדהשמנת כבדה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקמח והפקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
18
מורחים את בלילת העוגיות על דף עוגיות מרופד קלף ואופים עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
19
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. כאשר מקורר לחלוטין, לשבור לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה חםקפה חם12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך6(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך6(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוצים דקפקאנים קצוצים דק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה מומלחתחמאה מומלחת2(חוֹרֶף)חמאה מומלחתחמאה מומלחת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו לא ממותקקקאו לא ממותק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת