עוגיות שוקולד-דובדבנים לעיסות
אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, דובדבנים חמוצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות Chocolate-Cherry, Chewy Double Chocolate-Cherry Cookies, ו עוגיות שוקולד שרי כפולות לעיסה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב. עם מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף תערובת קמח. הכה רק עד בשילוב. מקפלים דובדבנים וצ ' יפס שוקולד.
טיפה על ידי כפות 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או רק עד סט.
הסר מהתנור; מגניב על מחבתות 5 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.