עוגיות שוקולד דקדנס קפואות
בראוניז דקדנס שוקולד קפוא דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך גלידת שוקולד, תערובת בראוני, דובדבנים בסירופ כבד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 17%. נסו דקדנס שוקולד, דקדנס שוקולד, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד בראוני תערובת ומים.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. שקדים טוסט על מדף מתחת בראוניז במהלך 5 הדקות האחרונות של אפייה. בראוניס מגניב ושקדים לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים פטל להפיץ בקערה; מערבבים עם מקציף עד חלקה.
מסננים דובדבנים, הזמנת 2 כפות מיץ; הגדר מיץ בצד. לשטוף דובדבנים; לנקז היטב.
מוסיפים דובדבנים כדי פטל להפיץ, ערבוב מעיל.
מורחים גלידה על בראוניז; תערובת דובדבן כפית על גלידה.
מערבבים מיץ דובדבן שמור וגרגרי קפה, ערבוב עד קפה מתמוסס. מקפלים ציפוי מוקצף; להפיץ על תערובת דובדבן.
מפזרים שקדים. לכסות ולהקפיא לפחות 8 שעות.