, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 19 דקות. אם יש לכם מרגרינה, פירורי קרקר שוקולד גרהם, קרם דה קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
1
מערבבים פירורי קרקר ומרגרינה, ערבוב טוב. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של pieplate 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
¼ כוס קמח גדושה
2
אופים ב 350 במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר מהתנור, ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מערבבים פודינג, חלב, וליקר 1/4 כוס בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף תיל עד חלקה. בעדינות לקפל 1 כוס מוקצף ציפוי לתוך תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לזרוק פרוסות בננה עם הנותרים 1 כף ליקר, ולסדר מעל קרום מוכן. תערובת פודינג כפית על פרוסות בננה. מכסים ומקררים 1 1/2 שעות או עד סט. צינור או כף הנותרים 3/4 כוס מוקצף ציפוי סביב קצה העוגה רק לפני ההגשה.