עוגת גבינה מוס שוקולד דורשת כ -50 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 37 גרם שומן ובסך הכל 527 קלוריות . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח די זול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 20% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוס עוגת גבינה שוקולד עם פטל , פאי עוגת גבינה מוס שוקולד ועוגת גבינה משולשת מוס שוקולד .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הוופל, הפקאנים והסוכר; מערבבים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. לחץ על התחתית ובמרחק של 1-1/2 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פרוסות שוקולד (בערך 24 קרקרים)
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים ב-375 מעלות למשך 8 דקות. מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את מיץ הלימון, קליפת הלימון והוניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מוסיפים חלמונים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. בקערה קטנה, מקציפים חלבונים בגובה רב עד שנוצרים פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
יוצקים לקרום. מחזירים את התבנית לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים 25-30 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים עד לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים 10 דקות. בסיר קטן כבד, טורפים חלמונים, סוכר וקפה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160°; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מקציפים פנימה תערובת שוקולד. מניחים את הסיר בקרח ומערבבים עד שמתקרר, כ-2 דקות. מקפלים פנימה קצפת.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.