קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה מוס שוקולד

עוגת גבינה מוס שוקולד
עוגת גבינה מוס שוקולד דורשת כ -50 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 37 גרם שומן ובסך הכל 527 קלוריות . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח די זול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 20% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוס עוגת גבינה שוקולד עם פטל , פאי עוגת גבינה מוס שוקולד ועוגת גבינה משולשת מוס שוקולד .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הוופל, הפקאנים והסוכר; מערבבים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. לחץ על התחתית ובמרחק של 1-1/2 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פרוסות שוקולד (בערך 24 קרקרים)פירורי פרוסות שוקולד (בערך 24 קרקרים)
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים ב-375 מעלות למשך 8 דקות. מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את מיץ הלימון, קליפת הלימון והוניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מוסיפים חלמונים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. בקערה קטנה, מקציפים חלבונים בגובה רב עד שנוצרים פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
יוצקים לקרום. מחזירים את התבנית לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים 25-30 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים עד לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים 10 דקות. בסיר קטן כבד, טורפים חלמונים, סוכר וקפה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160°; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מקציפים פנימה תערובת שוקולד. מניחים את הסיר בקרח ומערבבים עד שמתקרר, כ-2 דקות. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מורחים מעל עוגת גבינה ומקררים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
11
הסר את דפנות המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מקשטים בקישוטי קינוח וקצפת. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.