טאקו צלעות עם ריבת בצל וחזרת קרם פרש
מתכון טאקו צלעות עין עם ריבת בצל חזרת קרם Fraîche יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך בצל, קורנית, סטייק עין-צלעות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: טאקו צלעות עם ריבת בצל וחזרת קרם פרש, פנקייק תפוחי אדמה עם תפוח-ריבת בצל וקרם פרייז'ה חזרת, ו סלק ולביבות תפוחי אדמה בצל אדום עם מחית גזר חזרת וקרם פרייז'ה Caraway.
הוראות
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם עם מלח כשר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מערבבים בצל, יין, דבש ותימין במחבת גדולה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל שנחשף עד היין נספג כמעט, ערבוב מדי פעם, כ 55 דקות.
מערבבים בחומץ יין אדום. מבשלים 10 דקות כדי למזג טעמים, הוספת מים על ידי כפות כדי להרטיב אם ריבה יבשה ומערבבת לעתים קרובות (בצל עדיין יהיה פריך מעט). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לפני השימוש, לחמם מחדש על חום בינוני עד רק חם, הוספת מים נוספים על ידי כפות אם ריבה יבש.)
מחממים תנור ל 350°f. לעטוף טורטיות בנייר כסף, סוגר לחלוטין.
מניחים בתנור עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
הוסף 2 סטייקים לכל מחבת ומבשל עד doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך. חותך דק סטייקים לרוחב. מחלקים פרוסות סטייק בין טורטיות חמות. למעלה עם ריבת בצל, ואז כף של חזרת קרם fraîche.
שורש חזרת טרי נראה כמו בן דוד knottier של גזר לבן. השתמש מקלף ירקות כדי לקלף את העור, ולאחר מכן פומפיה תיבת, מעבד מזון, או Microplane לצורם. אם השורש הטרי אינו זמין, תחליף 1/4 כוס חזרת מוכנה במתכון זה.