קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת גזר

עוגת גזר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סודה לשתיה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מחממים את התנור ל 177°. גריז שני 9 אינץ 'מחבתות עגולות או אחד 9 על 13 אינץ' פאן או עם ספריי בישול או שמן. בנוסף, אתה יכול גם למקם מעגל קלף לגזור על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
2 מגררים את הגזר עם פומפיה(הדרך הישנה! או מעבד מזון. אני מעדיף גזר מגורד בינוני-לא גדול מדי, לא בסדר מדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
פומפיהפומפיה
3
3 בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח, סוכר קונדיטור וסוכר חום. מערבבים בשמן וביצים, ואז את הגזרים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
גזרגזר
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
5
5 מגניב לחלוטין, ואז ציפוי גבינת שמנת קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
6
Reprinted with permission from The Treats Truck Baking Book by Kim Ima, (C) © 2011 William Morrow