עוגת גזר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סודה לשתיה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים את התנור ל 177°. גריז שני 9 אינץ 'מחבתות עגולות או אחד 9 על 13 אינץ' פאן או עם ספריי בישול או שמן. בנוסף, אתה יכול גם למקם מעגל קלף לגזור על החלק התחתון של המחבת.
2 מגררים את הגזר עם פומפיה(הדרך הישנה! או מעבד מזון. אני מעדיף גזר מגורד בינוני-לא גדול מדי, לא בסדר מדי.
3 בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח, סוכר קונדיטור וסוכר חום. מערבבים בשמן וביצים, ואז את הגזרים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.
5 מגניב לחלוטין, ואז ציפוי גבינת שמנת קפוא.
Reprinted with permission from The Treats Truck Baking Book by Kim Ima, (C) © 2011 William Morrow