מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 666 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חמאה, חלמונים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו לחמניות מרווה דלעת עם ריבת דובדבן פיקנטית (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא שמנת, חצי וחצי, מרווה, גרידה לרתיחה בסיר כבד גדול על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 10 דקות.
3
מקציפים יחד חלמונים, סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא במחצית שמנת חמה, ולאחר מכן לטאטא תערובת ביצים לתוך השמנת הנותרת בסיר. לבשל פודינג מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעילה בחזרה של כף ומגיע 77° על מדחום, על 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה מגניב, ערבוב מדי פעם. רפרפת צינת, פני השטח שלה מכוסים בניילון נצמד, עד קר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להקפיא פודינג במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה מתכת. שורה תחתונה עם שעווה או נייר קלף, ואז נייר חמאה.
לנפות יחד קמח, קינמון, allspice, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
4
לטאטא יחד סוכר חום וביצים בקערה גדולה, ואז לטאטא בשמן ודלעת טהור. 3
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד קפיצי למגע ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה ולהפוך על מתלה. לקלף נייר ועוגה מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
משרים דובדבנים במים חמים כדי לכסות עד מתרכך, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים סוכרים, מיץ לימון, קינמון ומלח, ואז מבשלים, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
יכול דיאט קרם סודה
(צינור גדול)
4
מוסיפים דובדבנים דלעת ודובדבנים סחוטים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מכרז, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
(טעם מקורי)
1
לגזור 12 (3 אינץ') סיבובים מעוגה עם חותך. חצי כל סיבוב אופקית, ואז לשים חצאים תחתון על 12 צלחות העליון עם כפות של גלידה. כף compote על וסביב עוגות, ואז להטות צמרות נגד גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
Compote
2
הערות של טבחים: כדי לקרר פודינג במהירות לאחר מאמץ, להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים עד צונן. פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות לפני ביצוע גלידה. עוגת דלעת וגלידת מרווה לשמור, קפוא בנפרד, 1 חודש. לעטוף עוגה בחוזקה בניילון נצמד בנייר כסף. הפשרת עוגת (בעטיפה) בטמפרטורת החדר. * זמין בשווקים לטיניים מסוימים ו Tienda (888-472-1022).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(טעם מקורי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)