מתכון זה מספק 12 מנות. עם 758 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עוגת שוקולד חלב, חמאה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מטבל אולטימטיבי 7 שכבות, מטבל 7 השכבות האולטימטיבי, ו כריך טבעוני אולטימטיבי עם 4 שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לעוגות: מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז ארבעה 12 על 8 - על 1 אינץ מחבתות אפייה עם ספריי בישול וקו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור על
3
הכינו את עוגת השוקולד הכהה לפי הוראות האריזה, באמצעות שמן קנולה 1/4 כוס ו-3 ביצים, והחליפו את השוקו בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שוקו
שוקולד מריר
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
(קיבלר)
4
אופים ב 2 של מחבתות מוכן. מגניב ולהסיר את העוגות מהמחבתות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
5
הכן את עוגת השוקולד חלב על פי הוראות החבילה, באמצעות שמן קנולה 1/4 כוס הנותרים 3 ביצים, ולהחליף את סודה קרם לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
סודה קרם
(קיבלר)
6
אופים את 2 המחבתות הנותרות. מגניב ולהסיר את העוגות מהמחבתות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
7
בזמן שהעוגות מתבשלות, הכינו את הכפור.
8
עבור ציפוי שוקולד חלב: באמצעות מערבל יד חשמלי, היכו יחד את החמאה הריכה, גבינת שמנת מרוככת, סוכר של ממתקים, אבקת קקאו ושוקו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
שוקו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
עבור ציפוי שוקולד מריר: באמצעות מערבל יד חשמלי, היכו יחד את החמאה הריכה, הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו וציפוי שוקולד פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מניחים את שבבי השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית ומניחים בצד. בסיר קטן, לשלב את קרם וסירופ תירס. מבשלים מעל חום בינוני רק עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים על שבבי שוקולד ומערבבים עד חלקה לחלוטין. אם לא חלקה לחלוטין, מיקרוגל על הגדרה בינונית (50 אחוז כוח) במשך 2 דקות. מגניב על 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
3
חותכים כל עוגה במחצית אופקית, כדי להפוך 8 אפילו שכבות.
4
מניחים שכבת עוגה כהה על מגש הגשה ומכסים את החלק העליון רק עם קצת ציפוי שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
5
מניחים שכבת עוגת שוקולד חלב על גבי וכפור העליון רק עם ציפוי שוקולד חלב. המשך עד שיש לך 8 שכבות. אל תזגגי את השכבה העליונה. בזהירות לשפוך את הזיגוג על העוגה, ציפוי העליון ולתת לו לטפטף במורד הצדדים.