קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה מייפל

עוגת חמאה מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט חלב מייפל. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, ביצים, סוכר איכותי-על ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל, עוגת לימון-חמאה, ו עוגת אוכמניות וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הקמח, קמח תירס, סוכרים ומלח לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת תהליך לשלב. פזר את החמאה על החלק העליון ואת הדופק עם תערובת יבשה כדי מעיל, ולאחר מכן להמשיך פועם עד קריר כמעט חולית, על שמונה פולסים 3 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
טפטף את החלמון מעל, ואת הדופק שוב עד החומרים הם לחים בקושי מתחיל להכות, על עוד 8 פולסים. הבצק צריך פשוט להחזיק יחד כאשר אתה לסחוט אותו בכף היד שלך. אם לא, להוסיף 1 כפית מים קרים ודופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות. למרוח את הבצק על פני משטח העבודה באמצעות העקב של היד שלך עד שהוא מתחיל לבוא יחד. לאסוף את הבצק בחזרה יחד ולעצב אותו לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
4
תן לבצק להתחמם מעט לפני שהוא מתגלגל החוצה (אם אתה מגלגל אותו בזמן שהוא קר, הוא ייסדק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מגלגלים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות עם סיכה מתגלגלת לתוך עיגולים בעובי 1/8 עד 3/16 אינץ', בקוטר 10 עד 11 אינץ'. להתאים את הבצק למחבת טארט 8 אינץ ' עם תחתית נשלפת. אל תדאגו אם זה נסדק קצת; אתה יכול לתקן את זה עם כמה קישוטים. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון של המחבת שבו הוא פוגש את הצדדים, ולאחר מכן לגלגל את הפינים מתגלגלים על פני המחבת כדי לחתוך את הבליטה. לחץ על הבצק בחוזקה על הצדדים של המחבת ובחזרה למעלה באמצעות האצבעות שלך (לפעמים את הסיכה מתגלגלת דוחף את הבצק במורד הצדדים של המחבת קצת). צ ' יל במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מניחים את המתלה על השלב הנמוך ביותר של התנור ומניחים תבנית אפייה על גבי. קו הקרום הצונן עם מסנן קפה 10 אינץ ומשקל אותו עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קפהקפה
קרוםקרום
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מניחים על תבנית אפייה חמה ואופים עד הצדדים מתחילים להפוך חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
הסר את הקליפה מהתנור, להסיר בזהירות את השעועית ולסנן ולאחר מכן לחזור לתנור עד חום זהוב לחלוטין אפוי דרך, עוד 10 עד 15 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו מגניב לפני הוספת המילוי, על 10 דקות.
10
למילוי: דופק את הסוכר מייפל, קמח ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
11
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק לשלב, ולאחר מכן להוסיף את חלב החמאה ווניל ואת הדופק לשלב שוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
חמאהחמאה
12
להוסיף את הביצים והדופק עד רק בשילוב-לא יתר לערבב. מסננים לתוך קליפת טארט.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
13
אופים את הטארט עד שהצדדים נקבעים (הם עשויים לנשוף מעט) והאמצע עדיין מתנועע מעט כאשר אתה מקיש על המחבת, 30 עד 35 דקות. מגניב על מדף לפחות 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, מעוטר עוגיות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות