תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט חלב מייפל. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, ביצים, סוכר איכותי-על ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל, עוגת לימון-חמאה, ו עוגת אוכמניות וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את הקמח, קמח תירס, סוכרים ומלח לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת תהליך לשלב. פזר את החמאה על החלק העליון ואת הדופק עם תערובת יבשה כדי מעיל, ולאחר מכן להמשיך פועם עד קריר כמעט חולית, על שמונה פולסים 3 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
2
טפטף את החלמון מעל, ואת הדופק שוב עד החומרים הם לחים בקושי מתחיל להכות, על עוד 8 פולסים. הבצק צריך פשוט להחזיק יחד כאשר אתה לסחוט אותו בכף היד שלך. אם לא, להוסיף 1 כפית מים קרים ודופק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
חלמון ביצה
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות. למרוח את הבצק על פני משטח העבודה באמצעות העקב של היד שלך עד שהוא מתחיל לבוא יחד. לאסוף את הבצק בחזרה יחד ולעצב אותו לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
4
תן לבצק להתחמם מעט לפני שהוא מתגלגל החוצה (אם אתה מגלגל אותו בזמן שהוא קר, הוא ייסדק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מגלגלים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות עם סיכה מתגלגלת לתוך עיגולים בעובי 1/8 עד 3/16 אינץ', בקוטר 10 עד 11 אינץ'. להתאים את הבצק למחבת טארט 8 אינץ ' עם תחתית נשלפת. אל תדאגו אם זה נסדק קצת; אתה יכול לתקן את זה עם כמה קישוטים. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון של המחבת שבו הוא פוגש את הצדדים, ולאחר מכן לגלגל את הפינים מתגלגלים על פני המחבת כדי לחתוך את הבליטה. לחץ על הבצק בחוזקה על הצדדים של המחבת ובחזרה למעלה באמצעות האצבעות שלך (לפעמים את הסיכה מתגלגלת דוחף את הבצק במורד הצדדים של המחבת קצת). צ ' יל במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
טופס טארט
מחבת
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מניחים את המתלה על השלב הנמוך ביותר של התנור ומניחים תבנית אפייה על גבי. קו הקרום הצונן עם מסנן קפה 10 אינץ ומשקל אותו עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קפה
קרום
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
מניחים על תבנית אפייה חמה ואופים עד הצדדים מתחילים להפוך חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
הסר את הקליפה מהתנור, להסיר בזהירות את השעועית ולסנן ולאחר מכן לחזור לתנור עד חום זהוב לחלוטין אפוי דרך, עוד 10 עד 15 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו מגניב לפני הוספת המילוי, על 10 דקות.
10
למילוי: דופק את הסוכר מייפל, קמח ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
11
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק לשלב, ולאחר מכן להוסיף את חלב החמאה ווניל ואת הדופק לשלב שוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
חמאה
12
להוסיף את הביצים והדופק עד רק בשילוב-לא יתר לערבב. מסננים לתוך קליפת טארט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
13
אופים את הטארט עד שהצדדים נקבעים (הם עשויים לנשוף מעט) והאמצע עדיין מתנועע מעט כאשר אתה מקיש על המחבת, 30 עד 35 דקות. מגניב על מדף לפחות 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, מעוטר עוגיות לפי הצורך.