קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מלאך דובדבן שוקולד

עוגת מלאך דובדבן שוקולד
עוגת מלאך דובדבן שוקולד לוקחת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, חמאה, מיץ דובדבנים מרשינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת מלאך שוקולד-דובדבן, גליל עוגת מלאך דובדבן, ו עוגת אוכל מלאך דובדבן.

הוראות

1
בקערה גדולה, להכין תערובת עוגה על פי הוראות החבילה. מקפלים דובדבנים ושוקולד לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להשחמה קלה והחלק העליון כולו נראה יבש. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
6
בסיר קטן שלבו את החמאה, השוקולד וסירופ התירס. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה את הסוכר ומיץ הדובדבן של הקונדיטורים עד שהזיגוג מגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מזלפים מעל עוגה מקוררת.
8
מקשטים בדובדבנים ונענע אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "