עוגת מתכון המלך יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 12 שעות ו-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר ממתקים, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת הלילה השנים עשר או עוגת מלך (Galette Des Rois), ו עוגת קורולבסקי רוסית (עוגת המלך) (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 שעועית יבשה או פלסטיק המלך עוגה התינוק (זמין בחנויות צד אספקה או mardigrasday.com)
1
מחממים את החלב בסיר עד לצריבה; מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את השמרים ואת הדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת רוטב
2
מוסיפים 1/2 כוס קמח חלמונים ביצה; תהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
3
יוצקים את שאר 2 כוסות קמח באופן שווה על תערובת השמרים; לא לעבד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמרים
4
שים את המכסה; להפריש במשך 90 דקות.
5
מוסיף את 2 ביצים שלמות, סוכר מגורען, גרידת לימון, מלח ואגוז מוסקט למעבד המזון; תהליך לעשות בצק מעט מרקם, על 1 דקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את החמאה כדי ליצור בצק חלק ודביק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
גרידת לימון
ביצה
חמאה
מוסקט
בצק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מעבירים את הבצק לקערה עם חמאה קלה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד; מאפשרים לעלות במקום חם במשך 3 שעות. להפוך את הבצק החוצה על משטח נקי ללוש בקצרה; טופס לכדור ולחזור לקערה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
1
שמנמן את הצימוקים בבורבון בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
צימוקים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף את הסוכר החום, פקאן, וניל, קינמון, גרידת תפוז, מלח שעועית או תינוק פלסטיק; לערבב עד בשילוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
גרידה כתומה
קינמון
וניל
פקאנים
מלח
3
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 20 על 7 אינץ', עם הקצה הארוך שמולך. כפית את המילוי בשכבה זוגית מעל הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך החלק העליון והתחתון. מקפלים את החלק התחתון ולאחר מכן את הקצה העליון על המילוי כדי להפוך גליל הדוק; קמצוץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
מעבירים את צד התפר לגלגל אל תבנית אפייה מרופדת בקלף; מכניסים קצה אחד לשני כדי ליצור טבעת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד שהגליל מכפיל את גודלו, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
אופים את העוגה עד מוצק וזהוב חום, כ 40 דקות. מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים 3 כפות מים עם סוכר ממתקים; מברשת 3 כפות זיגוג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
זיגוג
מים
2
מפזרים עם להקות של סוכר צבעוני; טפטוף עם זיגוג יותר.
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Palacio de Fefinanes Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.