חג חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קמח ,חלבונים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 514 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 180 מעלות. משמנים מחבת 13x9 אינץ ' עם מעט שמן, או עם תרסיס אפיה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה גדולה, לשים קמח, 1 2/3 כוסות סוכר מגורען, 2/3 כוס חמאה, 1 1/4 כוסות חלב, אבקת אפייה, מלח 1 כפית וניל ולהפעיל עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות. העלו למהירות גבוהה כ 2 דקות, ולגרד התוכן בקערה מדי פעם. להוסיף חלבון ביצה ולהרים מהירות גבוהה 2 דקות,
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז ויוצא נקי . לצנן 10 דקות. להכניס סכין סביב הצד של התבנית כדי לשחרר העוגה; לקרר לגמרי, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, כדי להפוך את הציפוי ללבן, בקערה גדולה, להוסיף אבקת סוכר ו 3/4 כוס חמאה עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. הכה ב 3/4 כפית וניל ו 4 עד 5 כפות חלב עד החלקת המרקם .
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה
דבש הדרים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה בינונית, להזמין 2 כוסות של ציפוי לבן; גוון עם צבע מזון. שמור 2/3 כוס של ציפוי כחול לקשט; להפריש. בקערה קטנה, להזמין 2/3 כוס של ציפוי לבן לקשט; להפריש. בקערה קטנה אחרת, להזמין 1/4 כוס של ציפוי לבן; מערבבים בקקאו.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מכסים מגש שטוח גדול או חתיכת קרטון (20x12 אינץ') עם לעטוף פלסטיק או רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקו
8
חותכים עוגה כפי שמוצג בתרשים. להקפיא חתיכות חשופות על 1 שעה עבור ציפוי קל יותר,אם תרצה. סדר חתיכות עוגה כדי ליצור סביבון כפי שמוצג בתרשים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
9
כפור את המרכז ואת הצדדים של הסביבון עם ציפוי לבן שנותר. כפור את נקודת הסביבון, לטפל העליון הצדדים עם ציפוי כחול שנותר, הצמדת חתיכות עם כמות קטנה של ציפוי. מתווה את המכתב העברי לבחירתך בקיסם שיניים; מלא בציפוי קקאו ומתווה עם שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
10
מקום שמור 2/3 כוס ציפוי לבן בתיק לקשט עם קצה כוכב #32; צינור גבול פגז לאורך בסיס קצה העליון של עוגה לבנה-חלבית. עם זיגוג 2/3 כוס כחול שמור, צינור גבול פגז לאורך הבסיס ואת הקצה העליון של עוגה כחולה-חלבית עם קצה פגז. מתאר גבולות העליון של עוגה לבנה חלבית עם שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)