עוגת פירות רסק תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . אם יש לכם סוכר, אגוזי מלך, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: מיץ תפוחים לחה Fruitcake, עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, ו Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C). גריז מחבת צינור 10 אינץ'. שורה תחתונה עם נייר קלף וגריז שוב.
2
בקערה גדולה, סוכר שמנת וקיצור עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים ביצים ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה; רמה מעל.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב 1/2 כוס קמח עם אגוזים, צימוקים, תאריכים ודובדבנים 1/2 כוס, מערבבים עד מצופה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח, סודה לשתיה, קינמון, allspice, ציפורן ומלח לתערובת ביצה. להתמזג במהירות נמוכה עד לחלח, ואז להכות 2 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
7
מקפלים תערובת פירות ואגוזים ורסק תפוחים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ'. סדר חצאי דובדבן פקאן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 325 מעלות F (160 מעלות C) עבור 1hour ו 15 עד 45 דקות, או עד toothpick מוכנס במרכז מגיע נקי. מגניב זקוף במחבת 5 דקות. הפוך זקוף על מתלה חוט ולהסיר מחבת נייר קלף. מגניב לגמרי.