קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פקאן מיושנת

עוגת פקאן מיושנת
המתכון הישן נושן עוגת פקאן יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 386 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, רום, חצאי פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו עוגת פקאן מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מתכון קרום עוגה (ראה הערות). מחלקים את הבצק לשניים, לעצב לתוך 2 דיסקים על 5 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' עבה. לעטוף בניילון. מקררים לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.על משטח מקורנן קלות להשתמש מערוך מקור קל לגלגל דיסק אחד של בצק מקורר לסיבוב 12 אינץ', נדיב 1/8 אינץ ' עבה. בזהירות לקפל בצק לשניים, ולהחליק אותו על מערוך.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
2
העברה למחבת פאי 9 אינץ'. לפתוח את הבצק, להקל אותו בעדינות לתוך מחבת העוגה; לא למתוח את הבצק.מקפלים את inder overhan יצירת שפה עבה כפולה. Crimp קצה דקורטיבי עם האצבעות שלך ולהשתמש במזלג כדי לדקור את החלק התחתון של הבצק בכמה כתמים. להכניס למקרר במשך 30 דקות. שמור דיסק שני של בצק למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
3
מניחים מתלה תנור בתנוחות באמצע ובתחתית. מחממים תנור ל 400 מעלות F. מכסים קליפה עוגה מוכנה עם קלף, משאירים קצת overhang, ומוסיפים מספיק משקולות עוגה או שעועית יבשה כדי לכסות את התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים על המדף המרכזי במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר קלף ומשקולות, ואופים ומתלה מרכז עד הזהב בקושי, על 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב פקאן עם 1 כף חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
קערהקערה
תנורתנור
7
מורחים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר.בינתיים, בקערה בינונית, לשלב סוכר, סירופ תירס, רום, וניל, וחמאה שנותרה. מערבבים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
טוסטטוסט
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
8
הוסף פקאן קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
9
יוצקים מילוי לקרום מקורר. מכסים בקלילות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים על המדף התחתון במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר רדיד לאחר מכן להמשיך לאפות עד מרכז העוגה מרגיש ג ' לטין-כמו כאשר לחוץ עם החלק האחורי של כף, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
העבר מחבת למתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
13
מגישים עם קצפת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS