עוגת קפה מהירה וקלה או מאפינס
אם יש לכם קמח, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 23%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת קפה חמאה דביקה מהירה וקלה, עוגת קפה ברי מהירה, ו עוגת קפה קינמון מהירה.
הוראות
שלב 1 כוס קמח, סוכר, שמרים לא מומסים ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מחממים מים, חלב וחמאה עד שהם חמים מאוד (120 עד 130 מעלות פרנהייט). מוסיפים בהדרגה לחומרים יבשים; מקציפים 2 דקות במהירות בינונית של מערבל חשמלי, מגרדים קערה מדי פעם.
מוסיפים ביצים 1/2 כוס קמח; מקציפים 2 דקות במהירות גבוהה, מגרדים קערה מדי פעם. מערבבים פנימה את יתרת הקמח ליצירת בלילה נוקשה. הופכים ל -2 מחבתות מרובעות משומנות בגודל 8 או 9 אינץ'. לחלופין, להכנת מאפינס, מלאו 24 תבניות מאפינס משומנות חצי מלאות.
מפזרים באופן שווה עם ציפוי אגוז סוכר (ראה הוראות להלן). כיסוי; בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20 עד 25 דקות או עד לסיום.
מוציאים מהמחבתות; מצננים על מדפי תיל.
שלב חמאה וסוכר חום עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה אגוזי מלך קצוצים.