עוגת קרם בראוני עם פטל טרי
המתכון מוקה קרם בראוני טריזים עם פטל טרי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 352 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו שמן canolan, גרגרי קפה מיידיים, פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוגת קרם לימון עם פטל טרי, לימון "שמנת" עם פטל טרי, ו עוגת גלידת מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 1 דקה או עד מקציף. מערבבים בראוני, שמן, ו 1 כף גרגרי קפה. (בלילה יהיה עבה מאוד.)
מורחים את הבלילה ב 11 x 7inch זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 22 דקות או עד מפרט עץ מוכנס 2 אינץ ' מהקצה יוצא נקי. (המרכז לא ייראה מבושל, אבל ימשיך לבשל כמו בראוניז מגניב.) מגניב לחלוטין בצלחת על מתלה חוט.
חותכים 6 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי ליצור 12 משולשים.
מקום קרם, 2 כפיות גרגרי קפה, וניל בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מוסיפים אבקת סוכר; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מניחים 1 בראוני על כל אחד 12 צלחות קינוח.
טפטוף שווה בסירופ שוקולד. Dollop באופן שווה עם ציפוי, ומפזרים באופן שווה עם פטל.