קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת

עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת
עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1849 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 124 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית ונילן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת קלה לילדים: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל ופאדג'שוקולד) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חמאה אחת 4 על 3 אינץ 'עוגה פאן, אחד 6 על 3 אינץ' עוגה פאן אחד 8 על 3 אינץ ' עוגה פאן. מרפדים את התחתית בנייר אפייה, וחמאה וקמח את המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת את החמאה והסוכרים במהירות גבוהה עד אור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הביצים והווניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
שלב את החלב, השמנת החמוצה והקפה. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת החלב לסירוגין בשליש, החל מתערובת החלב וכלה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מערבבים את הבלילה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
8
מחלקים את הבלילה בין שלוש המחבתות ומחליקים את החלקים בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
אופים על המדף האמצעי של התנור באופן הבא: לתבנית 4 אינץ '45 עד 50 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; לתבנית 6 אינץ' 70 עד 75 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; ולמחבת 8 אינץ ' 85 עד 90 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי . מצננים את העוגות במחבתות במשך 10 דקות כל אחת על מתלה קירור, מוציאים בזהירות מהתבניות ומאפשרים לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים את העוגה בגודל 8 אינץ ' על צלחת הגשה, עם הצד השטוח כלפי מעלה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
11
מניחים את העוגה בגודל 6 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 8 אינץ', הצד השטוח כלפי מעלה, וכפור את החלק העליון והדפנות.
12
מניחים את העוגה בגודל 4 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 6 אינץ', הצד השטוח כלפי מטה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
13
מורחים את כל קרם החמאה שנותר על העוגה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
14
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים עד להמסה ומניחים בצד עד להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם האבנית והמלח בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מניחים את קערת החלבונים מעל תבנית המים המבעבעים ומחממים את החלבונים עד שהם חמים למגע, כ -5 דקות. מחזירים את הקערה למיקסר החשמלי ומקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות, או עד שהמרנג קריר ומחזיק בשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך הקצפה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה, מוסיפים את השוקולד המומס, הווניל, האספרסו והרום, אם משתמשים, ומערבבים למשך דקה 1 או עד שהשוקולד מעורבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, הניחו לו להתקרר והכו אותו שוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טובהאבקת קקאו טובה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושלקפה מבושל01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטרקרם טרטר3(חוֹרֶף)רום כהה, אופציונלירום כהה, אופציונלי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלבונים (4-5 ביצים גדולות במיוחד), בטמפרטורת החדרחלבונים (4-5 ביצים גדולות במיוחד), בטמפרטורת החדר4תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אבקת אספרסו מיידית, מומס ב 1 1 1/2 כפיות מיםאבקת אספרסו מיידית, מומס ב 1 1 1/2 כפיות מים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר, ארוזסוכר חום בהיר, ארוז340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולדsemisweet שוקולד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור