תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גרמנית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, פקאן, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, ו עוגת דלעת שוקולד צ'יפס Bundt עם שוקולד Ganache.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כדי להכין streusel, כף קל 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
שלב 1/4 כוס קמח וסוכר חום בקערה קטנה; לחתוך 2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם ספריי בישול; מפזרים 1 כף סוכר מגורען. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
5
מערבבים קקאו ושוקולד אפייה בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים, מערבבים עד שהשוקולד נמס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שלב 1 1/2 כוסות סוכר מגורען ו 1/3 כוס חמאה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים וניל וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
שלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בתערובת קקאו. כפית חצי הבלילה למחבת מוכנה; למעלה עם streusel. כפית נותרת הבלילה מעל streusel.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
כדי להכין זיגוג; לשלב אבקת סוכר וחמאה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)