קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית
גרמנית מתוק עוגת שוקולד דורש בסביבה 5 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1200 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת שמנת, שוקולד בר גרמני, קרום קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אירופאי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת השוקולד המתוקה של גרמניה, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית קפואה, ו עוגת השוקולד המתוקה של הגרמני הכפול.

הוראות

1
שוקולד מיקרוגל ו -2 כפות מהחלב בקערה גדולה חסינת מיקרוגל בגובה 1 1/2 עד 2 דקות או עד שהשוקולד כמעט נמס, תוך ערבוב באמצע זמן החימום. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מקציפים גבינת שמנת, סוכר וחלב שנותר עם מטרפה תיל עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים 10 דקות. מקפלים בעדינות 3 1/2 כוסות מהתוספת המוקצפת עד שלא נותרו פסים. כף לקרום.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרוםקרום
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להקפיא עוגה 4 שעות. לפני חיתוך עוגה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
4
מגישים עם תוספת מוקצפת שנותרה. חנות עוגה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף