עוגת שוקולד עם סוכר
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 320 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פירורי עוגיות וופל שוקולד, שוקולד חלב, אבקת מלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו מילקשייק שוקולד כפול, עוגיות שוקולד צ'יפס כפול מלט, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפול מלט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה בקערה קטנה ומערבבים עד לחות ביסודיות.
העברה למחבת טארט 8 אינץ'. באמצעות החלק האחורי של כוס או כוס מדידה, לחץ על תערובת לתוך המחבת עם תחתית נשלפת עד מכסה באופן שווה את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת. הגדר במקפיא עד שנקבע, לפחות 20 דקות.
בינתיים, מניחים שוקולד בקערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מניחים קרם בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
הסר מהחום וקצף באבקת חלב מלט עד חלקה ויוצקים על שוקולד.
בואו לשבת עד השוקולד מתחיל להמס, על 1 דקה. מערבבים בעדינות עד שכל השוקולד נמס וחלק. מוסיפים 2 כפות הנותרים של חמאה, חתיכה קטנה אחר חתיכה, עד incorporated באופן שווה.
הפוך את התערובת לקרום הטארט המוכן והתפשט עד אפילו. מכסים באופן רופף ומקרר עד למילוי מוגדר, לפחות 1 1/2 שעות.