. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון, ו עוגת שיפון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים שמן, חלמונים, מים וקליפת לימון. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
חלמון ביצה
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
4
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות טופס. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, והכה עד פסגות נוקשות מאוד מבריק טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. הפעל הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך עוגה מגניב לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, לשחרר קצוות לנער מחבת כדי להסיר עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
6
כדי להפוך את המילוי: לנצח קרם לפסגות נוקשות. מקפלים במילוי לימון. תירגע עד שתתקשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
לימון
7
כדי להרכיב עוגה: פרוס עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות. למלא שכבות עם 1/3 כוס מילוי.
8
מורחים מילוי שנותר על השכבה העליונה. לקשט עם פרוסות לימון.