עוגת שכבות דלעת קפואה
מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, חמאת דלעת כפרית, קרקרים קינמון גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שכבות דלעת אייל, עוגת דלעת חושנית בעלת ארבע שכבות, ו עוגת דלעת-פקאן שכבה.
הוראות
מניחים פקאן במחבת nonstick; מעיל פקאן עם ספריי בישול.
מוסיפים סוכר חום; מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד אגוזים קלויים וסוכר נמס, ערבוב מדי פעם.
מערבבים אגוזי פקאן מסוכרים ופירורי קרקר בקערה קטנה; לזרוק בעדינות.
סדר חצי פרוסות עוגת מזון מלאך בתחתית מחבת springform 10 אינץ'.
מערבבים חמאת דלעת, קינמון, ותבלינים פשטידת דלעת בקערה קטנה.
מניחים חצי תערובת חמאת דלעת וחצי גלידה במעבד מזון; דופק 12 פעמים או רק עד מעורבב.
מורחים תערובת דלעת-גלידה על שכבת העוגה במחבת, ומפזרים חצי תערובת פקאן. למעלה עם פרוסות העוגה שנותרו; להקפיא 5 דקות.
מניחים את החצי שנותר של תערובת חמאת דלעת ואת החצי שנותר של גלידה במעבד מזון; דופק 12 פעמים או רק עד מעורבב.
מורחים תערובת דלעת-גלידה על שכבת העוגה במחבת, ומפזרים חצי מתערובת הפקאן שנותרה. לכסות ולהקפיא 2 שעות.
מורחים קצפת ציפוי באופן שווה על עוגה, ומפזרים תערובת הפקאן הנותרים. לכסות ולהקפיא 8 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. הפעל סכין סביב קצה מחוץ לקינוח כדי לשחרר מן המחבת; להסיר צדדים של מחבת.