עוגת תפוחי אדמה ובצל קלויה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 611 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת gruyère, לקישוט: גבעולי רוזמרין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בצל מקורמל וטארט בטטה, בטטה, בצל אדום & פונטינה טארט, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לארגן תערובת בשכבה אחת במחבת 15 - x 10 אינץ ' ג ' לי רול משומן קלות.
אופים 20 דקות או רק עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב לאחר 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ -30 דקות). מערבבים בייקון ופטרוזיליה.
Unroll piecrusts; מחסנית על משטח משומן קלות.
רול מוערמים piecrusts לתוך מעגל 12 אינץ'. Fit piecrust לתוך מחבת טארט צלחת עמוקה 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לחץ לתוך קצוות מחורצים. לקצץ עודף piecrust לאורך הקצוות. Piecrust קו עם נייר אלומיניום או נייר קלף, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 425 במשך 12 דקות.
הסר משקולות רדיד; אופים 5 דקות נוספות. מגניב לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל (כ -15 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
שכבת חצי תערובת בטטה וחצי גבינה במעטפת טארט; לחזור על שכבות פעם אחת.
לטאטא יחד חצי וחצי ו -3 המרכיבים הבאים; לשפוך על גבינה.
אופים ב 350 על מדף התנור הנמוך ביותר 35 עד 40 דקות או עד שנקבע. טארט מגניב על תבנית אפייה על מתלה תיל 15 דקות.