עוטפת עוף בגריל יוונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל יווני עוטפת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חסה, גבינת פטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. מתכונים דומים: עוטפת יוונית בגריל, עוטפת עוף יוונית, ו עוטפת עוף בסגנון יווני.
הוראות
מערבבים עוף ורוטב 1/2 כוס בשקית ניילון גדולה zip-top. שקית חותם; להשרות במקרר לפחות 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
. בעוד העוף marinates, לשלב ארטישוק ונשאר 1/4 כוס ההלבשה בקערה קטנה; לכסות ולקרר.
חותכים פלפל לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות. לשטח חצאי פלפל עם כף יד.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
מניחים חצאי עוף ופלפל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. מבשלים עוף 5 עד 6 דקות בכל צד או עד הסוף. מבשלים חצאי פלפל, צד העור למטה, 10 עד 11 דקות או עד חרוך. השליכו עורות חרוכים. חותכים עוף ופלפל פעמון לרצועות.
מוסיפים חסה, עגבניות ובצל לתערובת ארטישוק; זורקים בעדינות.
מורחים 2 כפות חומוס על כל טורטיה; מסדרים עוף ופלפל באופן שווה על פני חומוס. למעלה באופן שווה עם תערובת ארטישוק; מפזרים באופן שווה עם גבינת פטה. מקפלים העליון והתחתון של כל טורטייה למרכז; לגלגל את סגנון בוריטו (לעטוף יהיה מלא). מאובטח עם מרים עץ, במידת הצורך.