עוף ארטי-צ'יזי
עוף ארטי-גביני דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 679 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופה טל-ארטי?okk, עוף בג'יזי הסלבק: תבשיל עוף טעים ואלגנטי מוכן תוך 30 דקות, ו Cheesy Chicken Chili Mac-לעשות את זה מהר עם עוף צלוי ומקרוני.
הוראות
מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הסר ממחבת, משאיר 3 כפות של שומן חזיר במחבת. שים בייקון בצד.
מוסיפים פטריות למחבת ו לטגן במשך 3 עד 4 דקות מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את העוף, לבבות ארטישוק, מרק, שמנת, זיתים, גבינת פרמזן, שום ומלח ופלפל לפי הטעם.
כאשר תערובת זו מתחילה להתבשל, מערבבים לאט גבינת פטה. להתפורר בייקון למחבת ולתת את כל מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 עד 10 דקות.