עוף בגריל עם אגוז אמריקני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוז מוסקט, מלח, gingerroot, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די גרוע. נסו עוף בגריל., עוף בגריל., ו עוף בגריל. (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שבבי היקורי במים לפחות 30 דקות; לנקז. הכן לשפשף אידיוט רטוב.
למדוד 1/2 כוס רטוב Jerk לשפשף, ולהניח בצד. מעיל עוף עם הנותרים 1 כוס רטוב Jerk לשפשף.
מניחים עוף בשקית פלסטיק גדולה, כבדה, zip-top; שקית חותם, לרבד במקרר 8 שעות.
מחממים גריל גז בינוני חם (350 עד 40
באמצעות שני המבערים. לאחר חימום מראש, פנה שמאלה מבער כבוי.
מניחים שבבי היקורי במחבת רדיד אלומיניום חד פעמי או חבילת רדיד אלומיניום דקר עם חורים על הגריל מעל צורב ימין. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים עוף על מתלה מעל צורב שמאלי. גריל, חשוף, 30 דקות או עד הסוף, פונה לעתים קרובות.
מעבירים עוף למגש, ומתחממים.
מערבבים אורז ושאר החומרים; לזרוק בעדינות. אורז כפית באופן שווה על כל צלחת המשרתים בודדים. אורז עם עוף.
מגישים עם עיסוי רטוב שמורות.