אם יש לך מיץ תפוזים, מיץ ליים, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו במרכז אמריקה. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף בגריל עם רוטב מנגו עם כוסברה, עוף בגריל עם רוטב מנגו עם כוסברה, ו שרימפס מטוגנים עם בצל צלוי, אבוקדו וסלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחית את כל החומרים, למעט העוף, במעבד מזון עד כמעט חלקה. לנקב את העוף עם מזלג לעשות חורים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את העוף בתבנית אפייה רדודה גדולה לשפשף את המרינדה לתוך העוף. מכסים ומקררים במשך 24 עד 48 שעות, תלוי כמה אינטנסיבי אתה רוצה את הטעם להיות. מחממים גריל. עוף גריל בכל צד במשך 5 עד 6 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
3
שלב את כל החומרים בקערה בינונית ולתת לשבת 30 דקות בטמפרטורת החדר.
הקאריביים עובדים ממש טוב עם Gewurztraminer, פינו גרי, ריזלינג. אתה רוצה לבחור עבור יינות עם קצת מתיקות בעת התמודדות עם מאכלים קריביים חריפים. מגישים יינות אלה מקורר כך שהם אפילו יותר מרעננים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Gewurztraminer. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.