עוף בולונז עם פנה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גזר, פרמזן, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Bolognese פנה, Bolognese פנה, ו פנה עם בולונז פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שמן הזית והחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את העוף הטחון ומבשלים עד להשחמה טובה, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו עוף בשר לבן טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיף את הבצל, שום, גזר, סלרי, טימין, פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד הירקות מתרככים, על 5 עד 8 דקות. בזהירות deglaze המחבת עם היין הלבן, גירוד התחתון של המחבת עם כף עץ. להפחית עד היין הלבן הוא כמעט התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ומיץ ומבשלים עד עקביות רוטב עבה, על 20 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
מבשלים את פנה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מוסיפים כמה כפות של מים בישול פסטה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיף את הפסטה סחוטה לרוטב יחד עם הפרמזן ולזרוק היטב.