המתכון מבושל לאט עוף ברביקיו דרום אפריקאי מוכן בעוד כ-8 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אפריקאי. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו סוכר חום, מרק עוף, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. נסו עוף כתום דרום אפריקאי, South African Sambal, ו פודינג דרום אפריקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עוף בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים את כל החומרים הנותרים למעט אורז; לשפוך על עוף. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מבשלים על 8 שעות נמוכות (או על 5 שעות גבוהות).
4
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינוטג', צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. אתה יכול לנסות פיירוויו Pinotage. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.