אם יש לך בסביבה 4 שעות ו 45 דקות לבלות במטבח, עוף ברוטב שומה דלעת-אנצ'ו עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 44 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 589 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, אבוקדו, גרגירי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף בגריל פיקנטי עם רוטב שומה דלעת שמנת, עוגיות חפרפרת אנצ'ו, ו צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה וכמון.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
בסיר בינוני שלבו 6 כוסות מים, מלח, סוכר, עלה דפנה, מקל קינמון, גרגירי פלפל וציפורן. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב עדין. לאחר שהסוכר והמלח נמסו, מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
פלפל
עלי דפנה
ציפורן
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העוף, ומקררים, מכוסה, לפחות 2 שעות או לילה. הביאו את 2 כוסות המים הנותרות לרתיחה בסיר קטן על אש גבוהה. בקערה חסינת חום בינונית מוסיפים את צ 'ילי האנצ' ו ומכסים במים הרותחים. מכבידים עם צלחת כך שהפלפלים יישארו מתחת למים ונותנים להם להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
עוף שלם
פלפלים
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
5
מוציאים וזורקים את הגבעולים כשהפלפלים התרככו.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
6
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. על מגש סדינים זורקים את הג ' לפנוס, הבצל, העגבניות, השום והכמון עם 2 כפות שמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד לקרמל יפה עם צבע טוב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל חלפיניו
עגבנייה
שום
כמון
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוסיפים את גרעיני הדלעת למחבת יבשה וחמה על אש גבוהה. מערבבים לעתים קרובות, עד שהזרעים מזהיבים ומתחילים לצוץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
זרעים
פופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מעבירים למעבד מזון יחד עם ירקות קלויים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
9
מוסיפים למעבד את הצ 'ילי הספוג, כ -2 כפות נוזל השריית צ' ילי, עלי הכוסברה ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות. פירה עד לקבלת תערובת חלקה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
יוצקים פנימה את רוטב השומה ואופים, מכוסים, עד שהעוף מבושל, בערך 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מוציאים מהתנור ומעבירים את העוף לקרש חיתוך להתקררות. כאשר מגניב למגע, לגרוס את העוף ולהוסיף אותו בחזרה לרוטב. כף את השומה לטורטיות תירס והגיש עם טריזי ליים, פרוסות אבוקדו, חסה מגורדת, בצל אדום וצנוניות.