קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוף ומילוי של סבתא

עוף ומילוי של סבתא
העוף והמילוי של סבתא לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 76%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה עם מלית של סבתא, סבתא רבא המפורסם של המילוי, ו תבשיל העוף של סבתא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים חתיכות חזה עוף בתבנית האפייה. מביאים מים 1 כוס חמאה לרתיחה בסיר גדול, תוך ערבוב עד חמאה נמסה; מערבבים קלות מלית לערבב לתוך מים וחמאה מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
תערובת מליתתערובת מלית
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מורחים את המילוי על חתיכות חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מילוימילוי
מורחיםמורחים
4
מערבבים גרגירי מרק עוף ל 1/2 כוס מים חמים עד להמסה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
מיםמים
5
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה החמה עד לשקיפות, כ -5 דקות. מערבבים קמח לחמאה ובצל, מועכים את הקמח עם החמאה בגב כף עד לקבלת תערובת חלקה ודומה להדבקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מקציפים מרק עוף לתערובת החמאה והקמח, ואחריו חלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מחממים עד שהרוטב סמיך וחלק, 5 עד 10 דקות, תוך הקצפה מתמדת. רוטב העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים רוטב על מלית ועוף.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים והתבשיל מבעבע, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור