עוף ונקניק גמביה יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 313 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, מלח כשר ופלפל, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לטאטא בשני קמחים ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד roux הוא חום כהה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הסר מהחום ולתת לעמוד 10 דקות, ואז מערבבים את הבצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
בינתיים, להביא את המרק ו 20 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיף את הבצל קצוץ בערך, הסלרי ופלפל; לבשל על אש בינונית גבוהה, 15 דקות. מערבבים את רביכה ב 3 קבוצות; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סלרי
בצל
6
מוסיפים את קאיין, אבקת שום, 2 1/2 כפות מלח 1/2 כפית פלפל שחור. מערבבים את נקניק מעושן וטוסו. להפחית את החום נמוך; מבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
אבקת שום
פלפל שחור
פלפל קאיין טחון
מלח
7
להחזיר את התערובת לרתיחה.
8
מוסיפים את הירכיים עוף ושדיים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
9
הסר מהחום. תרפרפי את השומן מעל פני השטח, ואז תערבבי את הבצל הירוק.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא La Marea Kristy Vineyard Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.