עוף וקווטלי
עוף Cavatelli יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. אם יש לכם עלי דפנה, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק עוף וקוואטלי, Cavatelli עם עוף ועגבניות, ו Cavatelli עם נקניק עוף וקייל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את המרק, עלה דפנה, בצל, סלרי וגזר לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את מרווה, מלח, פלפל, חזה עוף ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הרגע, כ -25 דקות. להפוך את השדיים עוף כמה פעמים במהלך הבישול.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את cavatelli עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את החמאה והקמח יחד כדי ליצור משחה.
הסר את עלה המפרץ מן הסיר, לדחוף את העוף לצד ולאחר מכן לטאטא את תערובת החמאה לתוך הנוזל. מבשלים עד מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים את cavatelli מבושל ומבשלים עד רק מחומם דרך.
פסטה קפואה:: מספר מותגים של קוואטלי קפוא, אטריות ביצה שטוחות וניוקי זמינים בסופרמרקטים. שלא כמו פסטה מיובשת, מוצרים אלה יש ללעוס בצקי מושך כי אנו מוצאים בדיוק עם סוג זה של תבשיל עסיסי. מבשלים את הפסטה הקפואה בנפרד על פי הוראות החבילה, לנקז, ולאחר מכן לערבב לתוך הסיר עם העוף.
המלצת יין: משום שלמנה זו אין טעמים נועזים או אסרטיביים להתחרות ביין, האפשרויות הן בלתי מוגבלות: אדום או לבן, בטעם מלא או בעל גוף בהיר. שלוש אפשרויות טובות יהיו מרלו או שרדונה מקליפורניה או מרסו (גם עשוי שרדונה) מצרפת.