עוף יאקיסובה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, אטריות סובה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף יאקיסובה, עוף יאקיסובה, ו עוף יאקיסובה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לשלב שמן שומשום, שמן קנולה וממרח צ ' ילי. מערבבים ומטגנים 30 שניות.
מוסיפים שום ומערבבים ומטגנים 30 שניות נוספות.
מוסיפים עוף ו 1/4 כוס רוטב הסויה ומערבבים ומטגנים עד שהעוף כבר לא ורוד.
הסר תערובת מהמחבת, להפריש ולשמור חם.
במחבת מרוקנת לשלב את הבצל, כרוב וגזר. מערבבים ומטגנים עד שהכרוב מתחיל לנבול. מערבבים ברוטב הסויה הנותר, אטריות מבושלות ותערובת העוף למחבת ומערבבים לתערובת.