קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

עוף לבוש לחם תירס דרומי

עוף לבוש לחם תירס דרומי
לחם תירס דרומי לבוש עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 87 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 848 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, אגוז מוסקט, גבינת צ' דר חדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. נסו תבשיל עוף-תירס דרומי, רוטב עוף ולחם תירס דרומי, ו לשאת אותי בחזרה לחם תירס לבוש טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית עד שהוא פריך, כ -7 דקות; מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הבצל למחבת עם 1 כפית מלח ופלפל; מבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים, כ -5 דקות, מגרדים את החלקים החומים בכף עץ. הניחו את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שלב בקערה בינונית את לחם התירס, התרד, הגבינה, הפקאנים, השום, 1 כף החרדל, 1/2 כפית מלח ואגוז המוסקט. מפוררים פנימה את הבייקון וזורקים בעדינות. ממלאים את התערובת בין העור והבשר של כל חצי עוף, ומקפידים לכסות את השד והירך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את חצאי העוף בצד העור כלפי מעלה על גבי הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים את החמאה והדבש בקערה ומברישים על כל העוף; מתבלים במלח. צולים בתנור עד מדחום מוכנס הירך רושם 165, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מעבירים את העוף לקרש חיתוך; נותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
הקציפו את יתרת 1 כף החרדל לתערובת הבצל והניחו בצד. חותכים כל חצי עוף ומגישים על מגש עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אחוזת גונדרלוך ריזלינג יבשה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גונדרלוך ן ריזלינג יבש
גונדרלוך ן ריזלינג יבש