עוף עם פחית בירה ורוטב ברביקיו קולה
המתכון עוף פחית עם רוטב ברביקיו קולה יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 450 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם קולה, פלפל, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, ו רוטב ברביקיו קולה.
הוראות
פחית בירה פתוחה; לשתות חצי. בזהירות פירס העליון של פחית בירה עם פותחן פחית "הכנסייה מפתח" כמה פעמים; להפריש. כדי להכין עוף, להשרות שבבי עץ במים 1 שעה.
מערבבים מלח, סוכר, פפריקה ופלפל; להפריש.
כדי להכין גריל לצלייה עקיפה, למקם מחבת רדיד אלומיניום חד פעמי במרכז הגריל. מסדרים פחם סביב מחבת נייר; חום לחום בינוני.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
לשפשף 2 כפיות תערובת תבלינים תחת עור משוחרר. לשפשף 2 כפיות תערובת תבלינים בחלל הגוף. לשפשף 2 כפיות תבלינים תערובת על העור. לאט להוסיף תערובת תבלינים הנותרים בירה יכול (מלח יגרום קצף בירה). החזקת עוף זקוף עם חלל הגוף כלפי מטה, להכניס בירה יכול לתוך חלל.
מניחים חצי שבבי עץ על גחלים חמות. מתלה גריל עם ספריי בישול.
מניחים עוף על מתלה גריל מעל מחבת טפטוף.
מורחים רגליים כדי ליצור חצובה כדי לתמוך בעוף. כיסוי וגריל 2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק בשרי של רשם הירך 18
להוסיף שבבי עץ הנותרים לאחר 1 שעה ופחם לפי הצורך.
הרם עוף מעט באמצעות מלקחיים; מרית מקום תחת פחית. בזהירות להרים עוף יכול; מקום על קרש חיתוך.
בואו לעמוד 5 דקות. בעדינות להרים עוף באמצעות מלקחיים או כפפות גומי מבודדים; בזהירות לסובב יכול ולהסיר מן החלל. להיפטר מהעור והפחית.
כדי להכין רוטב, לשלב קולה ושאר החומרים בסיר; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות. מגניב.