עוף פטריות ועוגת בייקון
מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו על ידי 16 אינץ ' כל חמאה מוכנה מגולגל בצק עלים, חמאה, פטריות ערמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוף, פטריות ופאי בייקון, עוף פטריות בייקון, ו עוף ממולא פטריות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מטגנים את רצועות הבייקון בשמן עד שמתחילים לפריך, ואז מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומרככים אותם במחבת עם הבייקון.
הפעל את רצועות העוף בקמח ותימין (אתה יכול לזרוק אותם על בשקית במקפיא), ולאחר מכן להמיס את החמאה במחבת לפני הוספת עוף סמיך וכל הקמח שנותר בשקית. מערבבים עם בייקון ופטריות עד שהעוף מתחיל לצבוע.
יוצקים במלאי החם Marsala, ערבוב כדי ליצור רוטב ולתת את הבועה הזאת משם במשך כ 5 דקות.
הפוך שפה מאפה עבור כל אחד הסירים שלך עבור העוגות, על ידי זה אני מתכוון רצועת 1/2 אינץ ' מכורבל סביב החלק העליון של הסירים. לצנן את הקצוות כדי שיידבקו.
חותכים מעגל גדול יותר מהחלק העליון של כל סיר עוגה למכסה, ולאחר מכן מחלקים את מילוי העוף בין השניים.
לצנן את הקצוות שוב ולאחר מכן פופ על החלק העליון של כל עוגה איטום הקצוות עם האצבעות שלך או מתחת של השיניים של מזלג.
מבשלים את הפשטידות במשך כ 20 דקות מפנה אותם סביב חצי דרך דרך בישול. לאחר מבושל, הם צריכים להתנפח בצורה נפלאה.