עוף פשוט פרמיגיאנה
Parmigiana עוף פשוט דורש כשעה 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 573 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, חצאי חזה עוף, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית בינונית.
יוצקים ביצה לקערה רדודה קטנה.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. טובלים את העוף בביצה, ואז בפירורי הלחם.
מניחים עוף מצופה על תבנית האפייה המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שכבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.
יוצקים 1/2 מרוטב הפסטה לתבנית אפייה בגודל 7x11 אינץ'.
מניחים עוף מעל הרוטב ומכסים ברוטב שנותר.
מפזרים מעל גבינות מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור שחומם מראש ל-20 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי עבור פרמזן עוף. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.