צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניק אנדויל, רסק עגבניות, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו שרימפס, עוף, ואנדויל גאמבו, שרימפס אנדויל גאמבו, ו שרימפס במיה עם נקניק אנדויל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, כבד, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את קליפות השרימפס השמורות וכנפי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכנפי העוף מושחמות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 1 כף של רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות. לאט לאט לשפוך את המניה, ערבוב עם כף עץ לשחרר כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את עלי המפרץ ומביאים לרתיחה. לרפרף את פני השטח של המניה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 1/2 שעות, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את רגלי העוף למניה ומבשלים עד שהם מבושלים דרך, כ 40 דקות. מסננים את המניה לקערה חסינת חום ומעבירים את רגלי העוף לצלחת גדולה. כאשר הרגליים קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר ולהשליך את העור והעצמות. לקרוע את הבשר לחתיכות 2 אינץ ' ולהניח בצד. לרפרף את השומן מפני השטח של המניה ושומר את המניה.
מרכיבים שתצטרך
6
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מערבבים את 2/3 כוס הנותרים של שמן צמחי עם הקמח עד חלקה. מבשלים את השמן והקמח על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד roux חום עמוק נוצר, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את השום, בצל ירוק לבן, סלרי, בצל ונקניק אנטוי קצוץ דק. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הקורנית, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את כף 1 הנותרים של רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף במלאי שמורות. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיף את במיה ומבשלים עד רק מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
הוסף את העוף הגרוס שמורות ואת סיבובים andouille ומבשל במשך 10 דקות. מתבלים את הבמיה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את השרימפס ומבשלים במשך 1 דקה. כבה את החימום ותן למרק הבמיה לעמוד לכמה דקות. מערבבים את אבקת fil וירקות בצל ירוק ומגישים חם.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.