עירית שום מוקפצת עם צ'ילה
אם יש לכם מלח מעוגל, שמן בוטנים, ליווי: אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מוקפץ צ'ילה-שום ברווז, כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, ו כרוב נאפה מוקפץ עם שום, צ'ילה ובזיליקום טריים (מתכונים דומים).
הוראות
ווק חום מעל חום גבוה עד טיפת מים מתאדה מיד במגע.
מוסיפים שמן, מתערבלים לווק מעיל באופן שווה, וחום עד חם ופשוט לעשן.
מוסיפים עירית ופתיתי פלפל אדום ומערבבים, ומאפשרים לעירית לנוח על הקרקעית ועל צדי הווק מספר שניות בין סטירים, עד שהערית רכה מעט השחמה, 2 עד 4 דקות. מערבבים במלח.