ערמונים, כרישה ומילוי תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קוביות לחם, קורנית, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ערמון, חמוציות, כרישה מלית, אווז צלוי עם ערמון ומילוי כרישה, ו מילוי ערמונים ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
אופים קוביות לחם במחבת גדולה בעלת 4 צדדים בשליש העליון של התנור עד שהיא מיובשת מעט, כ-15 דקות. (לחלופין, השאירו להתייבש בטמפרטורת החדר 8 עד 24 שעות.)
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F.
ממיסים חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ואז מבשלים כרישה וסלרי, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים טימין, תפוחים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם רק במכרז, על 5 דקות.
להעביר לקערה ולזרוק עם לחם, ערמונים, שמנת, פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מורחים בתבנית אפייה רדודה 2 1/2 עד 3 ליטר.
אופים, חשוף, בשליש התחתון של התנור עד מחומם דרך העליון הוא זהב, כ 30 דקות.
מלית ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.