ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 259 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ערמונים, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ערמונים מקורמלים וכרוב ניצנים, כרוב ניצנים מקורמל עם זיגוג כתום מייפל, ו כרוב ניצנים עם ערמונים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. באמצעות סכין קיצוץ או סכין ערמונים, לחתוך X גדול לתוך הקליפה של כל ערמונים בצד אחד. מסדרים על תבנית אפייה בשכבה אחת, לחתוך את הצד. צלי עד שהבשר רך, והקליפות מתחילות להיפתח, כ -20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור.באמצעות כפפות הידיים במידת הצורך, מיד להסיר ולהשליך פגזים מן ערמונים חמים עדיין, שמירה על ערמונים שלמים במידת האפשר. תניח את הערמונים בצד.ממיסים 2 כפות חמאה עם השמן במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרוב ניצנים חותכים צדדים; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לבשל, לנער את המחבת מדי פעם, ולהפוך אותם פעם או פעמיים עד הזהב, על 12 עד 15 דקות.
מוסיפים ערמונים קלויים. לבשל, לערבב בעדינות מדי פעם, עד כרוב ניצנים הם מכרז מנומר חום עמוק, על 15 דקות.הם עשויים להתבצע קדימה עד לנקודה זו ונשמר בצד בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות. לא לקרר או שהם יקבלו רגשני.בדיוק לפני ההגשה.
מוסיפים חומץ, סוכר, חמאה שנותרה חתוכה לחתיכות קטנות ומניה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד נוזל כבר מופחת לסירופ והירקות מזוגגים יפה, 5 או 6 דקות.
להעביר צלחת הגשה, ומגישים.