קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר

ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ערמונים מקורמלים & כרוב ניצנים זיגוג חומץ סיידר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 259 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ערמונים, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ערמונים מקורמלים וכרוב ניצנים, כרוב ניצנים מקורמל עם זיגוג כתום מייפל, ו כרוב ניצנים עם ערמונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. באמצעות סכין קיצוץ או סכין ערמונים, לחתוך X גדול לתוך הקליפה של כל ערמונים בצד אחד. מסדרים על תבנית אפייה בשכבה אחת, לחתוך את הצד. צלי עד שהבשר רך, והקליפות מתחילות להיפתח, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהתנור.באמצעות כפפות הידיים במידת הצורך, מיד להסיר ולהשליך פגזים מן ערמונים חמים עדיין, שמירה על ערמונים שלמים במידת האפשר. תניח את הערמונים בצד.ממיסים 2 כפות חמאה עם השמן במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים כרוב ניצנים חותכים צדדים; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לבשל, לנער את המחבת מדי פעם, ולהפוך אותם פעם או פעמיים עד הזהב, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים ערמונים קלויים. לבשל, לערבב בעדינות מדי פעם, עד כרוב ניצנים הם מכרז מנומר חום עמוק, על 15 דקות.הם עשויים להתבצע קדימה עד לנקודה זו ונשמר בצד בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות. לא לקרר או שהם יקבלו רגשני.בדיוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים קלוייםערמונים קלויים
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
5
מוסיפים חומץ, סוכר, חמאה שנותרה חתוכה לחתיכות קטנות ומניה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד נוזל כבר מופחת לסירופ והירקות מזוגגים יפה, 5 או 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
להעביר צלחת הגשה, ומגישים.