פאדג'ליל כל הקדושים
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. אם יש לכם צבע מאכל, צבע מאכל, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פאדג'שכבות ליל כל הקדושים, טבעת פאדג'ליל כל הקדושים, ו עוגת ליל כל הקדושים פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שוקולד לבן, פקאן, וניל וצבעי מזון; מערבבים היטב.
מורחים למחבת מרובעת 8 אינץ ' מרובעת רדיד.
מקררים 1 שעה או עד המשרד.