פאהיטה מרינדה III נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המרינדה הזאת. . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, טימין, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: מרינדה פהיטה, מרינדה פהיטה אני, ו מרינדה בקר פהיטה.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד שמן צמחי, מיץ לימון, בצל ירוק, רוזמרין, טימין, אורגנו ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
בצל ירוק
מיץ לימון
רוזמרין
אורגנו
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים בשר בקר או עוף במרינדה. לכסות ולשרות במקרר כ 24 שעות לפני צלייה לפי הצורך.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.